Bakgården – en minifestival 2016

Fredag 26. august 2016 arrangerte Studentorganisasjonen i Bodø Bakgården – en minifestival 2016. Dette enkeltarrangementet er det største som noen sinne er avviklet på campus Mørkved gjennom historien, både hva gjelder antall deltagere, men også budsjett.

Denne kvelden kunne 1.000 studenter nyte stemningen til sensommeren utenfor campus med konserter fra DJ Nellson, Jesper Jenset, Erik og Kriss, samt Tungevaag & Raaban. Det ble servert drikke og delt ut gratis grillmat til alle deltakerne som ønsket. Mange fikk også muligheten til å treffe Vegard Harm som gikk rundt på området for å snakke med publikum, ta bilder og sende direkte på Snapchat og Facebook fra arrangementet.

Arrangørgruppen er svært fornøyd med hvordan arrangementet gikk, til tross for noen utfordringer sitter vi igjen med et inntrykk av at publikum hadde en fin kveld. Det er det viktigste for oss!

Vi vil takke for alle tilbakemeldinger vi har fått under og etter festivalen!

Kanskje blir det Bakgården til neste år også?