Studentorganisasjonen i Bodø er en relativt stor organisasjon med mange organer, undergrupper, foreninger og tilknyttede organisasjoner. Her kan du lese litt om hver av dem.


Studentstyret
Styret er organisasjonens utøvende organ, det vil si at det er de som har ansvar for å gjennomføre vedtak gjort av Studenttinget og årsmøtet. Styret består av studentleder, nestleder og seks styremedlemmer med hvert sitt ansvarsområde.Styret er organisasjonens utøvende organ, det vil si at det er de som har ansvar for å gjennomføre vedtak gjort av Studenttinget og årsmøtet.

UNDERGRUPPER
BOSI
Ønsker du å fylle studenthverdagen med fysisk aktivitet og idrett er BOSI den perfekte gruppen for deg. BOSI arrangerer samlinger innenfor blant annet fotball, håndball, klatring, innebandy, svømming, badminton, squash og volleyball.

TILKNYTTEDE ORGANISASJONER
BoardGames i Nord
Denne undergruppen fokuserer på å samles for å spille brettspill av alle typer. Er du glad i brettspill, eller bare litt nysgjerrig på hva det går ut på? Da er dette en flott gruppe å sjekke ut! Du kan finne mer informasjon i Boradgames’ Facebook-gruppe.

Bodø Studentbryggeri
Har du en ølbrygger i magen? Da er Bodø studentbryggeri verdt å sjekke ut. Denne gruppen jobber med å brygge øl fra start til slutt, og man kan opparbeide seg god erfaring og kunnskap om ølbryggerfaget.

FN-studentene
Denne gruppen ønsker å rette økt fokus på FN og skriver selv på FN-studentenes Facebookside at de ønsker å: «Informere, engasjere og skape debatt rundt FNs arbeid.» Er du samfunnsengasjert eller ønsker å lære mer om FN er dette en gruppe som varmt kan anbefales.

FO-Studentene
Skal du bli barnevernspedagog, sosionom, vernepleier eller velferdsviter?  Da er dette gruppen for deg! De skriver selv på FO-studentenes Facebook-side at «Vi organiserer studenter til barnevernspedagog, sosionom, vernepleier og velferdsviter. Vi arrangerer temakvelder og jobber for en bedre studenttilværelse.»

ISU
Ønsker du å komme i kontakt med de mange utvekslingsstudentene ved Nord? Da er ISU Bodø rette stedet. ISU jobber for å være et fora for både norske og utvekslingsstudenter på Nord universitet. For mer info kan du sjekke ut ISU Bodøs Facebook-side.

SAIH
Også denne gruppen er for deg som har et litt ekstra engasjement rundt samfunnet og utvikling. SAIHs motto er «Utdanning for frigjøring”. Målet deres er sivil, politisk, økonomisk, sosial og kulturell frigjøring. Middelet er utdanning. Høres dette spennende ut? Sjekk ut SAIH på Facebook.

Start Nord
Brenner du for innovasjon og idéutvikling, eller har du kanskje en indre gründer som du vil utvikle videre? Start Nord skriver at: «Formålet bak organisasjonen er å fremme innovasjon, nyskapning og entreprenørskap på Nord universitet. Dette gjør vi ved å arrangere foredrag, konkurranser og andre arrangement. Start Nord er en studentorganisasjon for absolutt alle studentene på Nord Universitet, uansett studie». Er dette noe for deg?

Fremtiden i Våre Hender studentlag

FIVH jobber for å motivere til et mer bærekraftig liv, stil og en sterkere
solidaritetstankegang i Bodø og omegn. Ønsker du å være med kan du kontakte dem på fivhnordstudentlag@gmail.com